Matkailualan blogeja

Tutkin tänään vähän omaan alaani liittyviä blogeja eli matkailualan blogeja, joista nyt esittelen muutamia.

http://msafiri-traveller.blogspot.fi/

S Koo/Mistyliini – nimimerkillä kirjoittava kolmekymppinen nainen kertoo blogissaan ulkomaanmatkoista, joilla hän on käynyt. Eniten reissutarinoita on Euroopan ulkopuolisista maista. Hän on harrastebloggaaja eikä blogiin ole kirjoitettu mitään enää vuoden 2014 jälkeen. Blogissa on kirjoitettu reissujen pääkohdista sekä teksteihin on lisätty paljon kuvia sekä videoita.

http://www.kaukokaipuumatkablogi.net/matkablogi/

Kaukokaipuu-matkablogia ylläpitää ammattibloggaaja Marinella Himari, joka kertoo blogissaan sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoistaan. Blogi on vuoden 2015 suosituin suomalainen matkailublogi. Marinella julkaisee materiaalia myös aktiivisesti Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Reissukuvien- ja tarinoiden lisäksi Marinella kertoo blogissaan hyviä vinkkejä muunmuassa siitä, miten vaellusretkille kannattaa pukeutua ja mitä kaikkea New Yorkissa voi tehdä.

http://www.rantapallo.fi/destinationunknown/

Destination Unknown-matkablogia kirjoittaa Satu Vänskä-Westgarth, joka on syntynyt Suomessa, mutta asuu tällä hetkellä Norjassa. Blogi on myös käännetty englanniksi. Satu kertoo blogissaan elämästään Norjassa sekä kattavasti ulkomaanmatkoista. Juttua löytyy enimmäkseen Euroopan matkoista, mutta myös esimerkiksi Intiasta, Marokosta ja Kanadasta.Viimeinen postaus on kirjoitettu tammikuussa 2016, jossa Satu kertoo jättävänsä bloggauksen tauolle, mutta julkaisee yhä aktiivisesti Facebookiin ja Instagramiin.

http://www.rantapallo.fi/pakoarjesta/

Pako Arjesta-blogia kirjoittaa pääsääntöisesti 25-vuotias Jerry, mutta myös hänen avovaimonsa Tiia osallistuu ylläpitoon. Jerry on myös julkaissut ”Pako arjesta-omatoimimatkailijan opas”-e-kirjan. Blogissa pariskunta kertoo kattavasti reissailuistaan, erityisesti postauksia on tehty Japanista. Blogilla on paljon yhteistyökumppaneita, erityisesti hotelleja, sillä Tiia on keskittynyt kirjoittamaan sivustolle hotelliarvosteluja kotimaisista hotelleista.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s